RO EN
Youtube 

Capsule

Capsule goale    
Capsule tari din gelatină Coni-Snap®    
Capsule vegetale Capsule Vcaps® HPMC (hipromeloză) Excelente pentru ingrediente higroscopice sau sensibile la umiditate.
  Capsule Vcaps® Plus HPMC (hipromeloză) Noul standard în domeniul capsulelor HPMC bioechivalente cu cele din gelatina și dizolvare consecventă pentru niveluri schimbatoare de pH și putere ionică.
  Capsule Plantcaps® O capsulă din pullulan, realizată din tapioca fermentată, o capsula vegetală alternativă naturală, cu proprietăți optime de barieră de oxigen.
  Capsule DRcaps™ Capsulă vegetală pentru sănătate și nutriție, care oferă rezistență la acizi, fără a implica costul și complexitatea aferente straturilor de acoperire.
Capsule specializate Capsule Vcaps® enterice pentru compuși farmaceutici Protecție enterică reală pentru compușii farmaceutici, făra a implica costul și complexitatea aferente straturilor de acoperire.
  Capsule Dry Powder Inhaler (DPI) Proprietăți personalizate ale suprafeței interioare, niveluri reduse de umiditate și limite microbiene stricte, toate concepute pentru a optimiza performanța produsului de inhalat.
  Capsule gel Press-Fit® și Xpress-Fit® Soluție unică pentru transformarea unui comprimat într-o capsulă ușor de înghițit.
  Capsule DBcaps® Capsule, din HPMC sau gelatină, cu un mecanism unic de blocare, care sunt o soluție rentabilă pentru pacienții implicați în studii clinice de tip “dublu-orb”.
Capsule umplute    
Capsule Licaps® Capsule sigilate umplute cu lichid sau cu multiparticule, care pot fi din gelatină, polimeri vegetali non-GMO și polimeri vegetali rezistenți la acizi. Pentru tipurile de capsule disponibile vă rugăm apăsați aici.  
Capsule tari umplute cu lichid Ideale pentru ingrediente farmaceutice, cu eficiență ridicată și cu capacități de descurajare a abuzului.  
Capsule DUOCAP™ Tehnologia capsulei în capsulă ofera posibilitatea de produse combinate și produse cu eliberare multifazică.  
Capsule gel moi SGcaps® Tehnologie dovedită și comodă atât pentru aplicații cu administrare orală, cât și pentru aplicații topice.  
Sunt de acord
Utilizăm cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Continuarea utilizării acestui website reprezintă acordul dumneavoastră.Vezi detalii
© 2020 Copyright Pharmapedia