RO EN
Youtube 
Experiență
De-a lungul anilor, compania noastră a fost dedicată continuu cunoașterii pieței și furnizării celor mai bune materii prime de la producători cunoscuți. Suntem continuu în contact cu clienții noștri pentru a le oferi în cel mai profesionist mod cele mai bune soluții pentru nevoile lor și pentru a construi împreună o relație de lungă durată. Credem că nimic nu vine „de-a gata” și este nevoie de timp, muncă și dedicare pentru a obține cele mai bune rezultate.
Performanță
Înțelegem cât de important este timpul pentru fiecare dintre noi și încercăm să răspundem prompt la toate cererile primite. Cerem furnizorilor noștri termene de livrare mai scurte pentru a satisface nevoile clienților noștri. Suntem dedicați oferirii de produse de cea mai înaltă calitate tinand cont de inovatiile din domeniu și de evolutia cererilor. Abia așteptăm să te întâlnim și să începem povestea noastră împreună!
Încredere
Seriozitatea se reflectă în calitatea materiilor prime furnizate de noi, toate cu: certificari GMP, ISO, certificate FDA, testări de către laboratoare partenere. Lucrăm doar cu furnizori cu o vastă experiență în furnizarea de substanțe active și materii prime de înaltă calitate. Asigurarea calității implică pentru noi dorință continuă de îmbunătățire a produselor și serviciilor noastre dar și actualizarea continuă a portofoliului de furnizori conform cerințelor și tendințelor pieței.
DE LA IDEE LA SUCCES – SUNTEM FURNIZORUL DUMNEAVOASTRĂ DE SOLUȚII INTEGRATE DE MATERII PRIME PENTRU SUPLIMENTE ALIMENTARE

Consultanță

Suntem alături de clienții noștri pe tot parcursul colaborării oferind cele mai bune soluții și produse.

Inspirație

Provocările sunt rezolvate în contact direct și constant cu furnizorii, producătorii și clienții.

Furnizare

Livrăm calitate la cele mai înalte standarde și în cel mai scurt timp posibil.

Producători de înaltă calitate

Suplimente nutritive

Selecția atentă și relevantă a suplimentelor nutritive și flexibilitatea ridicată în aprovizionare ne permit să oferim clienților noștri materiile prime potrivite. Răspundem prin sfaturi specializate și cu un portofoliu de produse în continuă creștere, dezvoltat conform nevoilor și cerințele clienților și ale pieței.

Materie primă pentru produse cosmetice

Oferim o gamă largă de produse și diverse materii prime necesare pentru formularea celor mai diverse tipuri de articole de produse cosmetice. Materiile prime de înaltă calitate sunt ingredientele esențiale pentru crearea produselor naturale. Suntem încântați să vă oferim o mare varietate de articole care să se potrivească tuturor nevoilor dvs.

Capsule

Oferim o gama ampla de forme de dozare inovative pentru sectorul biofarmaceutic si cel de nutritie combinand experiența noastra și a producătorilor calificați. Iar angajamentul nostru pentru cele mai inalte standarde de integritate, calitate si conformitate creeza un plus valoare de lunga durata pentru clienti.

Haide să vorbim!

Vrei să discuți cu unul dintre experții noștri?

Contactează-ne!
Sunt de acord
Utilizăm cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Continuarea utilizării acestui website reprezintă acordul dumneavoastră.Vezi detalii
© 2020 Copyright Pharmapedia