RO EN
Youtube 

Media

Din dorința de a fi cât mai aproape de clienții și furnizorii noștrii suntem la curent cu toate inovațiile din domeniu și avem grijă să ne dezvoltăm și să ne adaptăm continuu cerințelor și dinamicii pieței în care activăm. De aceea participăm activ la târgurile, expozițiile dar și la training-urile organizate periodic în domeniu și suntem alături de furnizorii noștri.

Seminarul CAPSUGEL 2017
În calitate de distribuitor oficial al Capsugel în România, în aprilie 2017 am organizat împreună cu acesta, primul workshop interactiv – Capsula Academy – conceput special pentru specialiștii care lucrează în domeniul Dezvoltării Afacerilor, Marketing, R&D, QA și Producție din cadrul companiilor producătoare de suplimente nutritive, vitamine și minerale, produse pe bază de plante, probiotice, produse de specialitate.
in-cosmetics global 2019
Sesiune Training GfN-Selco Septembrie 2016
Seminar privind calitatea materiilor prime folosite în producția suplimentelor nutritive MAI 2013
Siguranța alimentelor este un subiect important și toate companiile din industria suplimentelor nutritive ar trebui sa fie responsabile pentru siguranța consumatorilor și să respecte prevederile legale referitoare la securitatea și sănătatea publică, monitorizând îin acest sens calitatea pornind de la materia primă până la produsul finit.
Sponsorizari asociații 2021
Sunt de acord
Utilizăm cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Continuarea utilizării acestui website reprezintă acordul dumneavoastră.Vezi detalii
© 2020 Copyright Pharmapedia